Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Experience Center Fabriek van de Toekomst: Inspiratiesessie “Industry 4.0 – Smart Industry”

16 november 14:45 - 18:00

Het Experience Center Fabriek van de Toekomst organiseert op 16 november as. vanaf 15:00 uur op de Brainport Industries Campus een inspiratiesessie: “Industry 4.0 – Smart Industry”.

In het Experience Center werken bedrijven, onderwijs- en kennisinstellingen in verschillende samenstellingen aan het ontwikkelen en demonstreren van innovatieve oplossingen op het gebied van automatisering, robotisering en digitalisering voor voor productiviteitsverbetering in low volume, high complexity productie.

Deze inspiratiesessie is de eerste in een reeks waarin de deelnemers in het Experience Center een onderwerp bespreken dat relevant is voor de maakindustrie. Wij trappen samen met TNO deze reeks af.

Industry 4.0- Smart Industry

Industry 4.0 en Smart Industry zijn begrippen die veelvuldig gebruikt worden. Maar wat is het nu precies? Wat houdt het in? Wat betekent dit voor jouw bedrijf? Wat moet je hiermee? Wat levert het op en hoe start je hier dan mee…? In de interactieve sessie “Industry 4.0 – Smart Industry” die TNO Smart Industry in samenwerking met Produmize heeft ontwikkeld geven wij jou antwoord op deze vragen.

In circa 2 uur geven Jeroen Broekhuijsen (TNO) en Jelle Koning (Produmize) uitleg over Smart Industry en waarom dit juist voor het MKB belangrijk is. In een interactieve powersessie gaan we samen met jou een stappenplan opstellen voor je digitale strategie.

Aan de hand van het programma “10x klaar voor Industry 4.0” laten wij zien hoe MKB-bedrijven zelf aan de slag zijn gegaan om de data in hun fabriek om te zetten in waardevolle bedrijfsinformatie. We leggen uit wat dit programma precies inhoudt en wat het de deelnemende bedrijven heeft opgeleverd.

Agenda
14:45 Inloop en registratie

15:00 Opening door Edwin van der Weele, project manager Experience Center

15:15 Hoe ver is het MKB met Smart Industry? Jeroen Broekhuijsen – Team Lead Digital Factory – TNO

15:30 Praktijkvoorbeelden Jelle Koning – CEO – Produmize B.V.

15:45 Powersessie: Definieer jouw digitale strategie

16:45 Programma “10x klaar voor Industry 4.0” toelichting

17:00 Afsluiting sessie en netwerkborrel

18:00 Einde

Interesse in deelname aan deze sessie? Meldt je dan aan via Aanmelding inspiratiesessie Industry 4.0- Smart Industry (brainportindustries.com). Je ontvangt dan voorafgaand aan het event een e-mail met praktische informatie.

Locatie

Brainport Industrie Campus
Paviljoen G.7.1 BIC 1
Eindhoven,
+ Google Maps
Bekijk de site van Locatie

Organisator

Experience Center Fabriek van de Toekomst
Bekijk de site van Organisator