Onze partners

TNO verbindt mensen en kennis om innovaties te creëren die de concurrentiekracht van bedrijven en het welzijn van de samenleving duurzaam versterken. Dat is de missie van TNO en daar werken zij, met ruim 3500 professionals, dagelijks aan. Dit doen zij samen met partners op bijvoorbeeld het gebied van de digitale fabriek.

Thingsboard ontwikkelt IoT-softwareproducten onder de thingsboard™ paraplu. Het vlaggenschip IoT-platform is het populairste open-sourceproject in zijn klasse. De freeware en gelicentieerde software van ThingsBoard wordt veel gebruikt door zowel IoT-enthousiastelingen als industriële klanten met een breed scala aan vereisten voor apparaatbeheer, gegevensverwerking, beveiliging, privacy, analyse, etcetera.

Limis maakt de complexe productieplanning makkelijker en beter. De software van Limis is door henzelf ontwikkeld en uitgewerkt en wordt continu verbeterd met slimme oplossingen en snelle algoritmes. Het doel van Limis is om bedrijven te ontzorgen in het maken, bijhouden en bijwerken van de planning.