Onze partners

TNO verbindt mensen en kennis om innovaties te creëren die de concurrentiekracht van bedrijven en het welzijn van de samenleving duurzaam versterken. Dat is de missie van TNO en daar werken zij, met ruim 3500 professionals, dagelijks aan. Dit doen zij samen met partners op bijvoorbeeld het gebied van de digitale fabriek.

Smart Industry stimuleert en begeleidt samen met haar partners bedrijven om te digitaliseren. Hiermee kunnen zij een volgende stap zetten in verdienvermogen, innovatiekracht, strategische autonomie en een toekomstbestendige industrie. Dit doen zij allemaal samen met landelijke en regionale partners.

Thingsboard ontwikkelt IoT-softwareproducten onder de thingsboard™ paraplu. Het vlaggenschip IoT-platform is het populairste open-sourceproject in zijn klasse. De freeware en gelicentieerde software van ThingsBoard wordt veel gebruikt door zowel IoT-enthousiastelingen als industriële klanten met een breed scala aan vereisten voor apparaatbeheer, gegevensverwerking, beveiliging, privacy, analyse, etcetera.

Innovatieve software van Smart Factory maximaliseert de efficiëntie van machines en verbetert daarmee de leverbetrouwbaarheid van het bedrijf. Door naadloze integratie met CNC-machines en ERP-systemen, worden gegevens slim samengevoegd en gepresenteerd in heldere grafieken. Hierdoor is in één oogopslag te zien of producten op tijd worden geleverd, of de machines optimaal worden benut en of het productieproces soepel verloopt. 

De missie van de OPC Foundation is het beheren van een wereldwijde organisatie waarin gebruikers, leveranciers en consortia samenwerken om standaarden voor gegevensoverdracht te creëren voor multi-vendor, multi-platform, veilige en betrouwbare interoperabiliteit in industriële automatisering.

Limis maakt de complexe productieplanning makkelijker en beter. De software van Limis is door henzelf ontwikkeld en uitgewerkt en wordt continu verbeterd met slimme oplossingen en snelle algoritmes. Het doel van Limis is om bedrijven te ontzorgen in het maken, bijhouden en bijwerken van de planning. 

Titelpagina van whitepaper Smart Industry een proces van continu verbeteren

Lees onze whitepaper

Smart Industry een proces van continu verbeteren