Programma "10x klaar voor Industry 4.0"

Met 10 bedrijven concreet en samen aan de slag met Smart Industry

Wij weten dat veel bedrijven er tegen aan hikken om aan de slag te gaan met Smart Industry; het onbekende is vaak eng, het lijkt complex en de kosten zijn hoog, maar niets is minder waar. Het programma “10x klaar voor Industry 4.0” is er juist op gericht om tegen minimale kosten, in korte tijd echt aan de slag te gaan en concreet resultaat te behalen. Samen met TNO ontwikkelden wij dit programma.

Verkrijg inzicht in je productiemachines en maak op feiten gebaseerde beslissingen

Binnen het programma “10x klaar voor Industry 4.0” zullen telkens maximaal 10 bedrijven aan de slag gaan met Smart Industry. We gaan daadwerkelijk een aantal machines aansluiten en met de ontsloten data, dashboards bouwen.

Door met verschillende MKB productiebedrijven samen te werken en bij elkaar te komen in zogenaamde kenniskringen, komen we sneller tot betere resultaten.

Voordelen:

Na het programma beschik je over een dashboard met de real-time data van een aantal van jullie machines, heb je een plan voor het optimaliseren van je processen, ervaring met “data driven decision making” én een groter netwerk! Dit zonder verdere verplichtingen of abonnementen!

Deze bedrijven gingen je voor

Interesse in deelname?

Een volgende ronde van het programma “10x klaar voor Industry 4.0” start september 2024. Wil jij met je bedrijf in deze ronde ook aan de slag met Smart Industry of heb je vragen? Wij komen graag met je in gesprek!

Titelpagina van whitepaper Smart Industry een proces van continu verbeteren

Lees onze whitepaper

Smart Industry een proces van continu verbeteren