Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Vakbeurs TechniShow / ESEF Maakindustrie – viering partnerschap

12 maart - 15 maart

Wij zijn een partnerschap aangegaan met het bedrijf Smart Factory uit Haaksbergen.

Dit nieuws willen we graag met jou vieren op 12 maart om 16.30 uur tijdens de Vakbeurs TechniShow op stand D015 in hal 11.

Je kent ons van onze Smart Industry-oplossingen, waarmee we jouw productiemachines koppelen en real-time data via overzichtelijke dashboards beschikbaar maken. Door gebruik te maken van het veelzijdige dataplatform Thingsboard, sluiten we moderne machines aan via bijvoorbeeld OPC-UA en oudere machines via onze handige IoT-box. We halen de voor jou relevante data op uit één of meerdere productiemachines en richten de dashboards volledig naar jouw wensen in. Het resultaat? Je kunt data-gedreven beslissingen nemen, processen optimaliseren en jouw bedrijf verslimmen. Dit zorgt voor bijvoorbeeld kostenbesparing, efficiëntieverhoging en betere werkomstandigheden.

Smart Factory lanceert tijdens de TechniShow hun oplossing: de Smart Factory connector en app. De connector detecteert automatisch de aanwezige CNC-machines in jouw netwerk. Via de app, die beschikbaar is op je telefoon, tablet of pc, wordt relevante data in real-time weergegeven. Denk hierbij aan statusupdates, productietijden en welke CNC-bestanden worden gebruikt voor welke producten en wanneer. Met deze -fixed- oplossing voor moderne CNC-verspaners kun je in één oogopslag zien of producten op tijd worden geleverd, of machines optimaal worden benut en hoe soepel het productieproces verloopt. Dit maximaliseert niet alleen de efficiëntie van de machines, maar verbetert ook de algehele betrouwbaarheid van jouw bedrijf. We zijn ontzettend enthousiast over deze toevoeging aan ons portfolio!

Frank Westervoorde van Smart Factory en onze eigen Jelle Koning zijn te vinden op stand D015 in hal 11 van de Vakbeurs TechniShow.

Ze kijken er naar uit om met jou in gesprek te gaan en te ontdekken hoe we jouw bedrijf verder kunnen helpen. Gratis entreekaarten zijn te verkrijgen via deze link.

De Vakbeurs TechniShow vindt tegelijk met de ESEF Maakindustrie plaats van 12 tot 15 maart. 

Openingstijden:

  • Dinsdag 12 maart 10:00 – 19:00 uur
  • Woensdag 13 maart 10:00 – 19:00 uur
  • Donderdag 14 maart 10:00 – 21:00 uur
  • Vrijdag 15 maart 10:00 – 17:30 uur

Gegevens

Begin:
12 maart
Einde:
15 maart
Site:
https://event.technishow.nl/

Locatie

Jaarbeurs Utrecht
Jaarbeursplein 6
Utrecht,
+ Google Maps
Titelpagina van whitepaper Smart Industry een proces van continu verbeteren

Lees onze whitepaper

Smart Industry een proces van continu verbeteren