Sales en Marketing medewerker

Sales en Marketing medewerker

Sales en Marketing medewerker

(jong) enthousiast commercieel talent

Wil jij bouwen aan een snelgroeiend bedrijf dat werkelijk impact wil hebben op de kracht van ons industriële midden en klein bedrijf? Dan willen wij graag contact met jou! Wij zoeken een (jonge) enthousiaste collega met een commerciële drive die kansen pakt.

Je krijgt bij ons alle vrijheid én verantwoordelijkheid om invulling te geven aan jouw rol in het sales en marketingteam. Zelf events organiseren, leads genereren, leads opvolgen, afspraken plannen en pijplijn bewaken. Maar ook klantcontact hoort daarbij. Autonoom en ondernemend, maar ondersteund en geholpen door zeer ervaren collega’s. 

De klanten voor onze Smart Industry oplossingen zijn vooral MKB productiebedrijven. De producten zijn moderne IT oplossingen voor bijvoorbeeld IoT, Data Driven Decision Making, datacollectie, toegangscontrole, order- en voorraadregistratie. We werken samen met (grote) partners in diverse branches en landen.

We hebben ambitieuze groeiplannen, dat betekent dus voor jou dat er veel kansen zullen komen. Je kan je eigen carrière bepalen, meer sales, meer marketing, meer consultancy, meer…. Je kan vele kanten op, als de basis goed geregeld is!

Binnen ons bedrijf vinden we hard werken niet erg en plezier hebben belangrijk. Wij zijn net zo flexibel als jij. We hebben kantoor op twee lokaties maar je kan natuurlijk ook vanaf huis werken. Alles in harmonie en goed overleg.

Uiteraard bieden we de juiste arbeidsvoorwaarden voor je kwaliteiten en inzet.

Lijkt het je leuk om bij ons te komen werken en/of wil je meer weten? Neem dan contact met mij, Jelle Koning, op: jelle.koning@produmize.com (+31 6 150 77 284)

Of klik hier voor meer informatie
produmize.com
modest.nl
10xklaar.nl
thingsboard.nl

Download hier de vacature in PDF