Resultaat met Industry 4.0

Zie jij door de Industrie 4.0 bomen het bos niet meer? Ben je het spoor bijster?

TNO en Produmize effenen het pad voor je! We gaan in jouw bedrijf aan de slag om zo veel mogelijk data uit machines te trekken en vertalen dit naar bruikbare informatie. En dat doe je niet alleen, dat doe je met 9 andere maakbedrijven samen. Zo leren we van elkaar en haal je meer uit je machinedata!

In plaats van lange workshops of droge haalbaarheidsstudies willen wij echt aan de slag. Binnen jouw bedrijf zoveel mogelijk machines ontsluiten en met de waardevolle data aan de slag op weg naar een hogere efficiency en lagere kosten. En dat doe je niet alleen, samen met nog 9 andere productie bedrijven gaan we daadwerkelijk inhoud geven aan Industry 4.0.

Smart Industry
samenwerken

We gaan met 10 bedrijven gezamenlijk aan de slag om de machines aan te sluiten en data toegankelijk te maken. Met elkaar bespreken we de inzichten en mogelijkheden. Op deze manier houden we de kosten laag, verlagen we risico’s en komen we tot betere resultaten. Als we klaar zijn heb je een werkende tool betere beslissingen te kunnen nemen en een netwerk om mee door te groeien.

We gaan voor echte resultaten. Aan het eind van het project beschik je over een real-time dashboard met data. Je hebt samen met ons en de collega bedrijven geleerd hoe je met data om gaat en welke informatie je er uit kunt halen.

dashboard
innovatievoucher

Door samen te werken en met behulp van innovatie vouchers houden we de kosten per bedrijf laag. Na het project zit je nergens aan vast, maar kun je gewoon door als je de meerwaarde ziet!

Jelle Koning van Produmize en Jeroen Broekhuijssen van TNO en  praten je op 13 april om 9 uur graag bij over hun plan voor het MKB.

Schrijf je nu in met het onderstaande contactformulier: