De oprichters van Produmize

Onze missie is het MKB de voordelen te laten behalen van Smart Industry

Produmize is opgericht om het MKB te helpen de voordelen van Industrie 4.0 (smart industrie) te behalen. De technieken die hier voor nodig zijn zijn vaak complex en kostbaar. Menig MKB-er zal worden afgeschrikt door de prijs, de vaagheid van het project en de onduidelijkheid over het realiseren van doelstellingen. De oprichters van Produmize zien het als hun missie om hier verandering in te brengen.

Jelle Koning

Jelle Koning 

Jelle Koning (1969) is na een studie werktuigbouwkunde (ing) en bedrijfskunde (drs) aan de slag gegaan in de ERP markt voor MKB productie. In 2001 was hij mede oprichter van Trimergo International, ERP voor de projectmatige industrie. Mede door overnames is Trimergo uitgegroeid tot Trivest en was met 5 eigen ERP oplossingen marktleider binnen de MKB maakindustrie in de BeNeLux. In 2019 is Trivest overgenomen door ECI software.

Mark Pronk

Mark Pronk 

Mark Pronk  (1974) is zijn carriere gestart in de IT in de jaren negentig. In 2006 neemt Mark het bedrijf Modest Automatisering van zijn vader over. Modest ontwikkelt software voor datacollectie in het algemeen en voor tijdregistratie in het bijzonder. Mark is als pragmatisch innovator betrokken bij diverse start-ups.

foto Niek van der Winden

Niek van der Winden (1974) heeft na een studie algemene operationele technologie een carrière opgebouwd op het snijvlak van soft- en hardware bij diverse werkgevers en als zelfstandig ondernemer. Vanuit zijn brede vakkennis is hij als system integrator betrokken geraakt bij Produmize.