Oplossingen

Dashboard

In een (bedrijfs) dashboard wordt de meest relevante productie data getoond. Door eenvoudig doorklikken kan meer gedetailleerde informatie zichtbaar worden gemaakt of naar uitgebreidere analyses worden gegaan. De dashboards zijn flexibel en geheel zelf vorm te geven. Uiteraard is dit alles overal en op ieder device beschikbaar.

ERP koppeling​

De data uit de productie wordt pas echt waardevolle informatie als deze gecombineerd wordt met data uit andere systemen, zoals het administratieve (ERP) systeem. De voor- en nacalculatie kan dan bijvoorbeeld vergeleken worden met de daadwerkelijke productiviteit en de planning kan getoetst worden aan de realisatie ervan.

IoT Box

IoT Box

Niet alle machines zijn geschikt voor het ontsluiten van data. Wij noemen dit “legacy” machines. Om kostbare maatwerktrajecten en dure aanpassingen van vaak verouderde machines te voorkomen hebben we eigen hardware ontwikkeld die relevante data kan uitlezen. Deze wordt bijvoorbeeld op een machine besturings relais aangesloten of zelfs “inline” in de stroomtoevoer geplaatst.

Architectuur

Produmize architectuur