Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Klantevent CONNECT Ridder iQ

22 juni

Voor de Ridder iQ-gebruiker organiseert ECI 22 juni het klantevent CONNECT Ridder iQ.

Wij zullen hierbij op de partnermarkt aanwezig zijn.

Dit kennisevent staat dit jaar in het teken van Bouwen aan de toekomst, met onder meer sessies voor de Multicompany/multidatabase, Shop Floor Control, over strategisch inkopen en natuurlijk de Ridder iQ roadmap en functionaliteiten.

Hoe onderscheid je je als moderne werkgever? Mee met de toekomst is noodzakelijk: Jouw klanten hechten hier steeds meer waarde aan, maar je kunt er zelf ook een hoop tijd mee winnen, fouten voorkomen en geld besparen. Hoe kun je als ondernemer de moderne automatisering integreren in je bedrijfsproces en daarmee bouwen aan de toekomst?

Voor wie is dit event?

Dit event is voor iedereen die gebruik maakt van Ridder iQ ERP-software. Eigenaars, managers, applicatiebeheerders en eindgebruikers. Voor iedereen die geïnteresseerd is in de ontwikkelingen in Ridder iQ software en de branche.

Programma

ECI heeft een interessant en effici├źnt programma voor je samengesteld. Een combinatie van plenaire sessies en breakout rondes, draaiend om de thema’s waar je meer over wilt weten om voorop te lopen in de industrie.

Organisator

ECI
Telefoon
+31 88 63 63 900
E-mail
Bekijk de site van Organisator

Locatie

ECI
Philipsstraat 9
Leusden, 3833 LC
+ Google Maps