Live data van de productievloer
geeft je feiten en inzichten

Smart Industry oplossingen voor het industriële MKB

meten = weten

Wij laten zien wat jouw machines vertellen

Wij leveren Smart Industry oplossingen om productiedata uit machines te ontsluiten en via dashboards real-time inzichtelijk te maken.

Door het ontsluiten van real-time data van machines op de productievloer en het live weergeven van deze data op dashboards krijg je als MKB productiebedrijf inzicht in de prestatie en status van je machines. Hierop kun je actie ondernemen. Je besluit op basis van feiten in plaats van op aannames. Door de ontsloten data te combineren met andere systemen binnen jouw organisatie, bijvoorbeeld ERP, creëer je een waardevolle bron aan informatie.

Als machinebouwer wil je voldoen aan de wensen van je klanten en ze de beste machines leveren. Steeds meer van je klanten willen inzicht in de prestatie en status van hun nieuw gekochte machines. Daarnaast wil jij meer leren van je klanten en hen nog beter van dienst zijn, door bijvoorbeeld predictive maintenance. Biedt je klanten een extra dienst:

machinebouw of productie

Machinebouwers kunnen onze Smart Industry oplossing aanbieden als extra dienst aan hun afnemers.

Samenwerken

Samen met TNO ontwikkelden wij het programma "10x klaar voor Industry 4.0" om de drempel voor het MKB naar Smart Industry te verlagen.

In het programma “10x klaar voor Industry 4.0” ga je met maximaal 10 bedrijven aan de slag met Smart Industry en behaal je in korte tijd concrete resultaten. Bij elke deelnemer wordt relevante machinedata inzichtelijk gemaakt, zodat hiermee data gedreven beslissingen kunnen worden genomen. Door de samenwerking met meerdere bedrijven leer je van elkaar. Na het programma beschik je over:

waarde
uit data

Verzamelen van data uit machines, ERP en andere bronnen is natuurlijk geen doel op zich. Je wilt sturen op feiten en beslissen op basis van data, dat levert pas echt toegevoegde waarde.

betere
beslissingen

Door alle productiedata op te slaan en te combineren met administratieve gegevens zoals voor- en nacalculaties of order- en productgevens kunnen trends waargenomen worden en afwijkingen verklaard. De organisatie leert!

productie
geluk

Door betere beslissingen en meer inzicht wordt een bedrijf sterker en is er voor de werknemers meer ruimte zich te ontwikkelen. Ook de klanten worden beter bedient waardoor uiteindelijk iedereen gelukkiger is.

bewezen
technologie

Of het nou gaat over de cloudtechnologie, de techniek om de data veilig en betrouwbaar op te slaan of de hardware om de data te ontsluiten. Mede geholpen door TNO is er een modulaire technologie stack opgebouwd die Industry 4.0 MKB ready maakt.

Schrijf je in voor ons e-nieuws en blijf op de hoogte van onze activiteiten en ontwikkelingen

logo smart industry

Wat leuk dat je ons via smartindustry.nl gevonden hebt!

en lees wat wij, als Smart Industry Ambassadeur, voor jou kunnen betekenen bij het slimmer maken van jouw productie.

Neem gerust contact met ons op voor meer informatie.

Titelpagina van whitepaper Smart Industry een proces van continu verbeteren

Lees onze whitepaper

Smart Industry een proces van continu verbeteren